VENECIA PALACE Opinie POLECAM opinie, venecia_palace OPINIE

Re: VENECIA PALACE Opinie POLECAM opinie, venecia_palace OPI

Postprzez dzdzownica » 15 wrz 2010, o 12:43

Siema wszystkim, ja też chciałem podzielić się moimi opiniami o Venecia Palace. Otóż generalnie wszystko pięknie ładnie, oprócz pogody która mnie zastała (a byłem Panem Młodym), ale mówią , że jak na ślubie i weselu pada to będzie szczęście w rodzinie, i narazie dobrze jest. Chociaż prawdę mówiąc, na tle deszczowych chmur, budynek Venecia Palace wyglądał wręcz mistycznie, może nie było za ciepło, ale można było napawać się samym widokiem tej konstrukcji. Ekipa obsługująca jak najbardziej w porządku. Dużo miejsca, odpowiednia aranżacja, dobrze dobrane meble. Nic dodać, nic ująć. Pzdr
dzdzownica

Postprzez Ania_82 » 16 wrz 2010, o 07:14

Słuchajcie, nie ma co debatować, wszystkie powyższe opinie na forum vencia palace są jak najbardziej prawdziwe. Polecajcie tę lokalizację znajomym bo na pewno będą zadowoleni. Pozdrawiam ! ;D
Ania_82

Postprzez Roman » 17 wrz 2010, o 07:13

Bardzo cieszą mnie wszystkie opinie na venecia palace forum, gdyż w przyszłym roku będę miał imprezę weselną właśnie w Venecia Palace. Trochę się wcześniej obawiałem, czy z moją Kasią dokonaliśmy słusznego wyboru. Wiecie jak to jest, ludzie zawistni i konkurencja często starają się Cię zniechęcić i gadają różne nieprawdziwe, negatywne pierdoły. Na szczęście z tego co czytam to Venecia Palace jest najwyższej klasy lokalem i nie ma co się martwić.
Roman

Postprzez kapitan » 17 wrz 2010, o 08:37

Ja też coś powiem. Dodam swoją opinię o Venecia Palace. Otóż mile mnie zaskoczył mnie sam proces organizacji i dogadania się z Panami i Paniami w Venecia Palace. Wszelkie procedury są maksymalnie uproszczone (aż do bólu), bez zbędnej biurokracji czy ganiania i dogadywania się, żeby nie było niejasności. Po prostu dostałem 2 arkusze papieru, które tylko musiałem wypełnić. Pytania w stylu ile osób, jaką chce orkiestre, jakie zabawy, co i jak , dodatkowo pole na własne uwagi. Można też to wypełnić na internecie. Wypełniam, dostarczam lub wysyłam to w jakikolwiek sposób do ludzi z Venecia Palace, a oni tylko ustalają mi termin i ile pieniążków mam zapłacić i KONIEC. Genialne rozwiązanie. Po prostu szybko, zwięźle i na temat. Polecam:)
kapitan

Postprzez wariatuncio » 20 wrz 2010, o 08:12

Moja opinia o Venecia Palace, jest jak najbardziej pozytywna. Lokal godny pochwały, jest co prawda duża konkurencja na tym szczeblu, a Venecia Palace wyróżnia się wyjątkowo, długo nie będzie nikogo, kogo będzie można tak wyróżnić. Lokal, a raczej cały kompleks cechuje wspaniała okolica, doświadczony i rzetelny sztab ludzi obsługujący wesela oraz wspaniale zaprojektowane architektonicznie budynki. Szczerze powiem, że mógłbym zapłacić podwójną cenę za to aby powtórzyć to jeszcze raz. Nie muszę chyba pisać , że polecam Venecia Palace, to oczywiste. Trzymajcie się.
wariatuncio

Postprzez Roman » 20 wrz 2010, o 08:17

Wariatuncio, nie jesteś jednak takim wariatem skoro piszesz całkiem do rzeczy opinie o venecia palace. Cieszy mnie, że jest nas coraz więcej na tym forum którzy sławimy Venecia Palace i usługi przez nich oferowane, bo naprawdę na to zasługują. Pozdawiam wszystkich! Roman
Roman

Postprzez Ania_82 » 21 wrz 2010, o 07:15

Hah! Fajne to forum venecia palace. Mamy "wariatuńcia" o "dzdzownicę", ksywki pierwsza klasa :D Chyba muszę zmienić Nick na jakiś bardziej oryginalny (LOL). Fajnie, że wszyscy się zgadzamy co do pozytywnej opinii o Venecia Palace, bo to miejsce na to zasługuje. Pozdrawiam wszystkich i miłego dnia życzę.
Ania_82

Poprzednia strona

Powrót do Wesela